iDrive – Mașinuțele iDrive, în top jucării pentru băieți

iDrive – Despre masinutele iDrive

iDrive – Tehnologia este bine primită atât în rândul adulților, dar și al copiilor. Curiozitatea este mare în rândul celor mici, astfel că pornind de la tablete și telefonul părinților aceștia devin din ce în ce mai preocupați de tot ceea ce este sofisticat și nou. Și cum niciun copil nu exclude joaca din lista de priorități zilnice, producătorii de jucării au încercat să țină pasul cu cerințele acestor mici consumatori și astfel au luat naștere mașinuțele iDrive. La o simplă privire am putea spune că mașinuțele iDrive nu ar avea de ce să impresioneze foarte mult, fiind mașinuțe cu telecomandă. Cu toate acestea, realitatea este total diferită și astfel până și noi, părinții ajungem să fim uimiți de capacitățile acestor jucării colorate și istețe.

iDrive


Spre deosebire de mașinuțele clasice cu telecomandă care se deplasau pe un traiect drept, obișnuit, mașinuțele iDrive îi impresionează pe băieți pentru că reușesc să ofere noi și noi idei, cât mai inovative de deplasare. De exemplu, mașinuța 4×4 Rock Crawler beneficiază de o mare libertate de mișcare, roțile putând fi acționate individual. În plus, această mașinuță poate primi 16 comenzi pe care le va executa succesiv, având astfel o capacitate de memorare mare.
Tot la capitolul libertate de mișcare intră și mașinuța Xcorpio Pro Rc, ce beneficiază de un design atrăgător, aerodinamic, ce îi va impresiona din prima mai ales pe băieți. Aceasta zboară, se învârte, se răsucește, iar imaginația copilului va ajunge până departe, aproape de filmele SF. Are forma unui scorpion și se poate roti și răsuci la 180 de grade sau chiar la 360 de grade, aceste mișcări fiind de-a dreptul spectaculoase pentru copii.

Mașinuțele iDrive se numără printre cele mai cunoscute de către băieți, ținând cont de complexitatea lor. Nu putem să nu remarcăm varianta de tip dronă a acestora, care le permite copiilor și mai ales celor pasionați de zbor să facă ei înșiși propriile acrobații în aer. Astfel de drone le stimulează creativitatea copiilor, îi ajută să aibă o mai bună coordonare ochi mână, să dirijeze o mini navă în zbor și să se considere chiar adevărați căpitani de echipă, cu talente aviatice înnăscute. Drona iDrive beneficiază de cameră video și foto, astfel că micuții pot capta imagini în timpul operațiunilor de zbor. Copiii se vor bucura la maxim de toate acrobațiile dispozitivului de zbor, se vor distra atunci când vor observa că mașinuța va face rostogoliri în zbor, aterizări forțate, decolări în viteză. Totul va fi captivant și trăit la intensitate maximă. Și dacă copilul va fi captivat de fotografie, o astfel de dronă mai mult ca sigur îl va surprinde și îi va face o mare bucurie.

Tot din seria iDrive, controllerul AR blaster pentru jocuri video îi va ajuta pe toți cei ce sunt captivați de jocurile video cu experiențe frumoase, potrivite așteptărilor lor. Cu toate că părinții consideră că orele petrecute în fața jocurilor video sunt ore dăunătoare sănătății și dezvoltării, în realitate iDrive promite experiențe frumoase, combinând jocul cu partea de realitate augumentată, le pune în valoare creativitatea, dorința de a învăța și de a explora, le oferă șansa de a cunoaște realitatea zborului, capacitatea tehnologiei, ajutându-i să se dezvolte din punct de vedere intelectual și de ce nu să își îmbunătățească latura tehnică.
Orice jucărie cumpărată trebuie să aducă un plus de învățare, iar aceste jucării de tip gadget le va stârni mai mult ca sigur curiozitatea, copiii dorind să descopere tot ceea ce producătorul a gândit special pentru ei.

One thought on “iDrive – Mașinuțele iDrive, în top jucării pentru băieți

  1. Masinuta iDrive am achizitonat-o de curand pentru fiul meu, mi se pare o jucarie foarte rezistenta in timp. O recomand cu caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X